Over de Associatie Lebutte & Partners


De Associatie Lebutte & Partners werd in 2001 opgericht en is gevestigd te Brussel, dicht bij het Justitiepaleis en de terminal TGV – Thalys – Eurostar.

Zij telt thans vijf vennoten.

Door haar structuur en haar grootte genieten onze cliënten (bedrijven, particulieren of administraties) van een persoonsgericht en rechtstreeks contact met de advocaat belast met hun dossier.

De associatie beoefent de meeste rechtstakken dankzij de verscheidene bevoegdheden van haar vennoten en medewerkers.

Zij bouwde bevoorrechte relaties op met externe kantoren, in België en in het buitenland, zodat de dossiers zowel in nationaal als in internationaal recht kunnen behandeld worden.

In de eerste plaats, willen wij de bekommernissen van onze cliënten beantwoorden, en met hen de beste oplossing voor hun belangen vinden.

Elk uiteengezet probleem zal het voorwerp uitmaken van een analyse, bestemd om, naargelang het geval, een conflict te vermijden of de meeste geschikte oplossing ervoor te vinden.

Alle regelingsmethoden (deskundigenonderzoek, onderhandeling, verzoening, bemiddeling,...) zullen onderzocht worden alvorens een gerechtelijke procedure of een arbitrage op te starten.

Ons werk steunt ook de strikte naleving van onze deontologische regels en meer bepaald op de aanbevelingen van de Franse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel voor de toepassing van de erelonen en kosten waarover wij U volledig zullen inlichten bij de opening van het dossier.

De gebruikelijke talen van de associatie zijn Frans, Nederlands en Engels.

Bevoegdheidsdomeinen


Advocaten-vennoten


Advocaten


Soumia Bsilat

Soumia Bsilat

Arbeidsrecht

Familierecht en Jeugdrecht

Strafrecht

Magdalena Tyminska

Magdalena Tyminska

Familierecht

Vastgoedrecht

Verkeersrecht

Organieke medewerkers & correspondenten


De Associatie heeft een netwerk van nauwe relaties met vele confraters in België en in het buitenland ontwikkeld.

Zo stelde de Associatie een co-working partnerschap op punt met verscheidene advocaten, waaronder Meester Lucile Baumerder, Meester Caroline Perrier maar ook Christiane Colinet, advocaat aan de Balie te Brussel en aan de Balie te Florence.

De Studio Legale Associato prof. Avv. Franco Di Sabato biedt ons organieke correspondenten in Rome en Napels.

Voor iedere vraag tot coworking, gelieve advocaat Michel Lebutte te contacteren: m.lebutte@lebuttepartners.be

Contact


Kies uw bestemmeling, zorg ervoor dat de velden * ingevuld zijn en dat uw email juist is.